14642273_1517511818262899_407188774984613669_n.jpg  

Zakelijke klanten

Bloemabonnementen

Wij kunnen voor u de bloemenabonnementen op de receptiebalie, vergadertafels en zeker ook de directiekantoren verzorgen. Wekelijks veranderen van karakter, kleur en vorm is wat iedere levering weer bijzonder maakt.

Relatiebloemwerk

Of het nu gaat om een verjaardag, ziekte, jubileum of opening, voor elke gelegenheid verzorgen wij een passend bloemenarrangement. Wij bezorgen uw bloemen in de regio Gorinchem en via verzendorganisatie Fleurop laten wij u bloemengroeten door heel Nederland en in het buitenland bezorgen.

Verjaardagslijsten

Er is de mogelijkheid om aan de hand van een door u samengestelde adressenlijst, aangevuld met de geboortedatum, uw medewerkers(sters) op hun verjaardag te verrassen met een mooi boeket bloemen.

Bezorgen:

Wij hebben een eigen bezorgdienst voor de regio Gorinchem, hierdoor zijn wij zeer flexibel. Besteld u voor 15.00 uur dan wordt uw bloemengroet dezelfde dag nog bezorgd. Als u bloemen wilt laten bezorgen buiten de regio, dient uw bestelling voor 12.00 uur bij ons binnen te zijn. Wij geven uw bestelling dan via verzendorganisatie Fleurop door aan een lokale bloemist die het boeket dezelfde dag nog voor u bezorgd. Bestellingen voor het buitenland hebben we graag enkele dagen van te voren binnen, zodat wij er zeker van zijn dat uw bloemengroet op tijd wordt uitgevoerd.

Heeft u interesse in bloemen voor uw zaak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

   
       
z2.jpg      
       
z3.jpg